ios-telephone facebook google instagram linkedin pinterest twitter vimeo youtube

Vi har oplevet forløbet med Special Minds som professionelt og effektivt. Deres evne til at analysere alt den gamle programkode igennem har været særdeles værdifuld for os.
Jakob Skovgaard, R&D Manager

 

Special Minds arbejder sammen med Tunstall om at analysere og dokumentere en stor mængde ”legacy” kode – ældre kode for et af Tunstalls centrale systemer.

For at løse opgaven har Special Minds udarbejdet et simpelt web modul. Dette giver udviklerne hos Tunstall fuldt overblik over brugerfunktioner i systemet, koblingen af disse til systemets moduler, klasser og metoder. Web modulet giver direkte adgang til at klikke sig frem til programkoden for de enkelte dele af systemet.

Dokumentationen bruges af Tunstall i forbindelse med portering af produktet til en ny, moderne SOA arkitektur. Her kan brugen af dokumentationsværktøjet sikre, at alle funktioner kortlægges og tages med i den nye arkitektur. Opgaven er løst af Special Minds ved hjælp af PHP, MySQL.  Og en helt særlig evne til at gennemskue og gennemtrawle store mængder af kode og skabe det gyldne overblik over struktur og sammenhænge i programkoden.

Dokumentationen er ligeledes et vigtigt grundlag for at udarbejde grundlaget for test af systemet på den nye SOA arkitektur.

Står du også med en større testopgave, digitaliseringsopgave eller lignende, så ring allerede i dag til vores konsulenter hos Special Minds. Vi står klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at nå i mål.