ios-telephone facebook google instagram linkedin pinterest twitter vimeo youtube

Da Børsens Gazellepris skulle uddeles, offentliggjorde Børsen Special Minds’ fjerde gazellepris ved at producere en lille film om vores virksomhed.

Når man får uddelt Børsens Gazellepris fire år i træk, så er det et tydeligt tegn på at man har fat i den rigtige ende. Hos Special Minds trænes og udvikles folk med autismeprofiler til videre uddannelse og karrieremuligheder.

“Special Minds er en unik virksomhed, fordi vi evner at finde ind til de oversete kompetencer, som folk har”, siger Brian Busk. Han tiltrådte som direktør hos Special Minds i maj 2018.

Alle har et talent. Det handler bare om at finde frem til det. Den tankegang er grundstenen i den socialøkonomiske virksomhed Special Minds. På den måde udvikles autismeprofiler til at blive specialister i netop deres talent. Derved bringes deres unikke kompetencer i spil til et fremtidigt arbejdsliv.

Dette er en strategi, der ikke alene har sikret virksomheden gazelle-trofæet imponerende fire år i træk, men som også skaber uvurderlig værdi for de ansattes liv.

”At arbejde hos Special Minds har givet mig en hverdag,” siger Anders Labich Nielsen, som er it-konsulent i virksomheden. ”Jeg har Aspergers syndrom, så jeg har brug for struktur i min hverdag. Her får jeg gang i mine evner. Hidtil har jeg brugt dem på at spille computer eller lave andre ting, som ikke rigtig giver mening. Det betyder meget, at man får brugt sin viden.”

Sådan skrev Børsen på deres LinkedIn og offentliggjorde dermed Special Minds som god case og som modtager af Gazelle-prisen for fjerde år i træk. Du kan læse mere om hvad, der skal til for at blive gazelle lige her.

Hvad kan vi gøre for dig?

Mangler din virksomhed hænder til at løse specialiserede opgaver, som konvertering af data, test af programmer eller lignende? Kontakt os allerede i dag og hør hvad vi kan gøre for at løse opgaven. Du kan også læse om nogle af vores tidligere opgaver her på bloggen, blandt andet vores samarbejde med Odder Kommune i forbindelse med datakonvertering.