ios-telephone facebook google instagram linkedin pinterest twitter vimeo youtube

Himmerland Boligforening, der stod overfor en stor digitalisering af boligsager, er en af Jyllands største almene boligorganisationer med aktuelt ca. 7.500 lejemål fordelt på familieboliger, ungdomsboliger og ældreboliger. Her er der både lejligheder, rækkehuse og fritliggende huse, som 12-15.000 lejere nyder godt af.
Boligforeningen har hovedkontor i Aalborg og har boliger i og omkring Aalborg, i Skørping og i Mariager. Den 29. marts 2019 har Himmerland Boligforening i øvrigt 75 års jubilæum.

Boligforeningen havde planlagt digitalisering af alle deres boligsager som led i en større plan for at få digitaliseret de fleste af deres informationer og arbejdsgange. Boligforeningen indgik aftale med Special Minds om digitaliseringen af de ca. 7.500 boligsager. Der blev indgået en aftale på fast pris og fast deadline for løsning af opgaven.

Opgavens udførelse

Special Minds, som er en del af Den Sociale Udviklingsfond, har stået for samtlige opgaver i forbindelse med digitaliseringen af Himmerland Boligforening. Vi har hentet sagerne hos boligforeningen, sorteret disse, kategoriseret i dokumenttyper, scannet, registreret datoer, overført til EG Bolig og kontrolleret, inden sagerne er blevet afleveret tilbage til boligforeningen. Vores konsulenter, der har lav tolerance for fejl i det afleverede arbejde, sørger nemlig for at tjekke op på ændringerne, så vores kunder får så færdigt et produkt som muligt.

Det specielle ved vores konsulenter på Special Minds er, at de har en autismeprofil eller lignende træk. Det betyder at der ligger nogle særlige evner indenfor at holde fokus i længere tid, ekstraordinært blik for detaljen og dermed store evner for fejlfinding. Vores konsulenters helt særlige kompetencer har gjort det muligt at løse opgaven uden at lave fejl. Det store fokus gjorde samtidig processen med den bredviftede opgave meget effektiv.

Opgaven blev færdiggjort på 4 mdr., hvilket er 2 mdr. før aftalt deadline.

Processen er gået over al forventning og I har været utrolig hurtige til at reagere, når vi f.eks. havde brug for mapper o.lign., ligesom indscanningen er foretaget med stor nøjagtighed/uden fejl.