Digitaliseringsopgave for Falck

Da Falck stod overfor en stor opgave med at digitalisere alle ejendomsmapperne for de 130 Falck-stationer i Danmark, valgte de Special Minds IT til at hjælpe.

Allerede ved det første kundemøde var forventningen til standarden høj fra begge sider af bordet. Der blev skabt en god relation mellem den ansvarlige hos Falck, Jonna Nielsen, og IT-konsulent hos Special Minds IT, Ida Wulff-Jensen. Det betød, at der kunne arbejdes effektivt, da de to hurtigt kunne tage beslutninger og skabe resultater sammen.

”Jeg har haft et rigtig godt samarbejde med Ida. Hun har leveret et stabilt og flot punktligt arbejde. Hun arbejder meget effektivt. Jeg er glad for Ida og den relation, vi har skabt,” siger Jonna Nielsen, Falck.

Aftalen blev indgået i slutningen af marts 2017 uden angivelse af en deadline. Man lavede et estimat på tidsforbrug pr. mappe og ville løbende følge op på fremdriften på opgaven.

Det viste sig dog hurtigt, at estimatet ikke holdt – opgaven blev klaret langt hurtigere end forventet.

Falck og Special Minds IT havde aftalt forhold omkring løbende transport af mapperne mellem de to virksomheder, og den gode relation mellem Ida og Jonna betød også, at de to selv koordinerede, så der hele tiden var materiale tilgængelig efterhånden som opgaven skred frem. Og når der var brug for dokumenter i en ejendomsmappe, mens den var hos Special Minds IT, kunne Ida lynhurtigt finde den frem og sende det til Jonna.

Opgaven blev afsluttet i starten af januar 2018 og med en kundetilfredshedsevaluering på et stort 10-tal, den højest mulige score.

Det gode samarbejde mellem Falck og Special Minds forsætter med en lignende opgave med digitalisering af alle Falcks personalemapper.

Falck logo

Jeg har haft et rigtig godt samarbejde med Ida. Hun har leveret et stabilt og flot punktligt arbejde. Hun arbejder meget effektivt. Jeg er glad for Ida og den relation, vi har skabt.

 Jonna Nielsen, Falck