ios-telephone facebook google instagram linkedin pinterest twitter vimeo youtube

 

At arbejde hos Special Minds har givet mig en hidtil ukendt forståelse for ordet ’livskvalitet’. At komme fra et liv med usikkerhed om fremtiden og jobs der føltes som om de sugede al livsenergi. Dertil en økonomi der blev værre og værre for hver dag og så ind i varmen hos Special Minds, det var en kæmpe forandring.

Jeg har været i stand til at få en dejlig lejlighed og har fået en god og stabil økonomi. Samtidig er der plads til de daglige rutiner, som betyder utroligt meget for mig som én med Aspergers syndrom. Den plads har der aldrig før været på de steder, hvor jeg har arbejdet eller studeret. Jeg er i langt højere grad i stand til at arbejde effektivt, uden alt det sygefravær som karakteriserede mit liv i skolen, på universitetet og i jobs.

Jeg har efterfølgende også haft mulighed for at udvide mine kompetencer inden for områder, jeg aldrig ville have tænkt på tidligere. Jeg nyder det boost jeg får hver eneste gang folk bliver imponerede og overraskede over den høje kvalitet af det arbejde, vi laver.

Uden Special Minds var jeg endt på førtidspension og sandsynligvis fortsat videre ned i depression. Jeg havde en meget klar overbevisning om, at der ingen mulighed var for, at jeg kunne bruges til noget på arbejdsmarkedet.

Nu bidrager jeg med de kompetencer, som jeg har fået afklaret gennem Special Minds. Det giver mit liv et formål og ny mening. Det er også første gang, jeg nogensinde har haft et socialt forhold til mine arbejdskolleger, fordi jeg hos Special Minds bliver værdsat, forstået og respekteret for den, jeg er.

Jeg har fået et formål med at stå op hver dag og jeg udfører opgaver, som jeg er god til. Jævnligt bliver jeg bekræftet i, at jeg er god til det, jeg gør, og udvikler hele tiden nye kompetencer, både professionelle og sociale. Gennem Special Minds har jeg fået en livskvalitet, jeg ikke har haft, siden jeg var et ubekymret barn.

 

Michael V. Drejer, IT-Konsulent

Testspecialist. ISTQB certificeret.

-og inkarneret filmnørd med speciale i gyserfilm.

Ansat hos Special Minds siden 2006.