ios-telephone facebook google instagram linkedin pinterest twitter vimeo youtube

Specialister er mennesker med særlige kompetencer inden for et felt. Som regel ligger der en uddannelse forud for, at man er blevet specialist på et område. Og som regel forventes det, at man kan præsentere et eksamensbevis som dokumentation for sine kompetencer.

Men hos nogle mennesker er specialistkompetencen medfødt, og for dem kan det være svært at dokumentere evnen over for omverdenen. For hvordan fortæller man erhvervslivet, at man er den bedste inden for sit felt, hvis man ikke har en uddannelse, som beviser det? Og hvorfor tager man ikke bare en uddannelse og får papir på sine kompetencer?

En uddannelse som specialist inden for et felt kræver som regel, at man tager uddannelsen sammen med andre. Det kræver at man deltager i samarbejdsgrupper på studiet.

Situationen er imidlertid den, at der findes mennesker, som har kompetencer, men som har svært ved at samarbejde med andre på ukendte lokationer. Dertil er de ikke meget for direkte social interaktion. For dem kan disse udfordringer betyde, at de ikke magter at gennemføre en uddannelse, som giver dem papir på deres kompetencer.

Der er ingen tvivl om, at specialisterne hos Special Minds kender ovenstående problemstilling, og at alle vil kunne nikke genkendende til manglen på det vigtige stykke papir. Det spændende er her, at den enkelte specialist hos os har fået chancen for at vise, hvad han kan. Dette vel at mærke uden fokus på uddannelsen, men kun med fokus på specialistrollen. Og det har givet gode resultater.

Det er dog ikke ensbetydende med, at vores specialister ikke kan gennemføre kurser. Hvis blot det foregår under former, som er tilpasset deres særlige profiler. I 2014 gennemførte 5 af vores.