Konvertering af borgerdata - Odder Kommune - Special Minds ios-telephone facebook google instagram linkedin pinterest twitter vimeo youtube

”Vi startede med en prøvekonvertering for at forventningsafstemme, og det var rigtig godt. Det gav ro i maven for at vores opgave var i gode hænder, og at vores forventninger kunne indfries. Opgaven blev løst indenfor tidsrammen og til UG.”
Lars Nors, digitaliseringskoordinator, Odder Kommune

Odder Kommune hyrede Special Minds til datakonvertering af ca. 700 borgere fra EG Sensum til KMD Nexus

Der må naturligvis ikke ske fejl, når der skal flyttes borgerdata fra et IT-system til et andet. Så da Odder Kommune stod for at skulle overføre data indenfor myndighedsområdet på omkring 700 borgere, valgte de at samarbejde med den socialøkonomiske IT-virksomhed Special Minds, der er kendt for kvalitet, præcision i arbejdet og for at levere til tiden.

Special Minds og Odder Kommune mødtes første gang 6. april 2018 og gennemgik detaljerne for konverteringen. Før mødet havde kommunen udtrykt ønske om, at konverteringen skulle foregå i løbet af efteråret 2018, men på mødet ville de høre om mulighederne for at rykke projektet frem til maj 2018.

Straks efter mødet gik Special Minds i gang med den detaljerede planlægning. Aftalen blev underskrevet den 9. maj, og 6. juni kunne de melde at opgaven var færdig, og kunden godkendte den 13. juni. Et hurtigt og effektivt opgaveforløb med et godt samarbejde.

For at kvalitetssikre og forventningsafstemme med Odder Kommune kørte Special Minds først en prøvekonvertering på nogle enkelte borgers data, hvorefter kunden godkendte, at alle data var kommet med over, og at de var placeret det rigtige sted.

I løbet af konverteringsperioden blev det justeret, hvad der skulle overføres i samarbejde med kunden, og en del data blev også overført manuelt, da kunden havde data liggende på en anden måde end vores kørsler var bygget til.

”Vi startede med en prøvekonvertering for at forventningsafstemme, og det var rigtig godt. Det gav ro i maven for at vores opgave var i gode hænder, og at vores forventninger kunne indfries. Opgaven blev løst indenfor tidsrammen og til UG.” siger Lars Nors, digitaliseringskoordinator, Odder Kommune

 

Special Minds er en dansk virksomhed, der har konsulenter med autismeprofil ansat som IT- konsulenter sammen med senior test managers og tekniske projektledere. De løser opgaver for kunder i det offentlige og private erhvervsliv fra egne kontorer i Århus, Silkeborg, Kolding og Aalborg.