Autismeprofiler hentes til Logimatic til test af software - Special Minds ios-telephone facebook google instagram linkedin pinterest twitter vimeo youtube

Logimatic indgik i september 2018 en aftale med Special Minds i forbindelse med test af software. IT-konsulenter med autismeprofiler fra Special Minds, var et perfekt match til test af software, da de har en nul-fejls-tolerance.

At der er mangel på IT-kompetencer er efterhånden almenkendt. Ifølge tal fra IT-Branchens IT-Barometer 2018, anser 2 ud af 3 virksomheder da også manglen på it-kompetencer som den største barriere for vækst. For Logimatic har hjælpen dog vist sig at være meget nær. De bor nemlig side om side med Special Minds og de testskarpe autismeprofiler.

Special Minds er en socialøkonomisk virksomhed og en del af SUF. De har det klare mål at være bindeleddet mellem virksomheder og specialiserede medarbejdere med en autismeprofil. Det unikke ved Special Minds er, at alle deres IT-konsulenter løser opgaverne fra egne kontorer igennem fjernadgang. Derudover er der altid en test manager eller teknisk projektleder tilknyttet.

Styrker ved autisme

Hvorfor er autismeprofiler oplagte til denne typer opgaver?
Theresa Høgenhaug, Head of Business Development and Strategic Partnerships i Special Minds er ikke i tvivl.
”Folk med autismeprofiler har den perfekte profil til software test. De er ekstremt detaljeorienterede mennesker med en hurtig og høj læringskurve og med hjerner, der kan holde fokus over lang tid, så de kan levere en vedvarende høj og fejlfri kvalitet. Det passer ofte rigtig godt sammen med udviklingsafdelinger, der så kan fokusere mere på at udvikle. Hvor disse tests nogle gange bliver lavet som en nødvendighed, kan vores medarbejdere løfte den del til et helt uset niveau.”

Logimatic Logo
”Ét møde med Special Minds var nok til at overbevise mig om, at de har gang i noget helt særligt. Ikke alene gør de noget godt for nogle mennesker, som ellers har det svært, men de tilbyder også nogle kompetencer, som vi har svært ved at skaffe.”
Lars F. Riisberg, CEO, Logimatic