Aspergers og ADHD holder patientjournalen fejlfri - Special Minds ios-telephone facebook google instagram linkedin pinterest twitter vimeo youtube

Team med Aspergers og ADHD fra Special Minds hjælper DXC Technology med at holde patientjournalen fejlfri.

Special Minds hjælper folk med fx. Aspergers eller ADHD med at udvikle deres specielle evner og færdigheder i praksis. Vi ved at mennesker med disse diagnoser også har nogle særlige kvalifikationer, som der er brug for på arbejdsmarkedet. For eksempel har mange med en autismeprofil en særlig evne til at spotte og korrigere fejl, også over længere tid. Ved at skabe forbindelse til arbejdsmarkedet får de mulighed for at udfolde disse styrker og vores samarbejdspartnere får vigtige ressourcer ind. Samarbejdet med DXC Technology er en af vores rigtig gode historier, hvor vi også selv har udviklet vigtig domæneviden.

Om DXC Technology samarbejdet

DXC Technology er den førende leverandør af it-ydelser til den danske social- og sundhedssektor og har i dag 380 ansatte fordelt på kontorer i Aarhus, København, Stockholm og Malmø.

DXC valgte for 8 år siden at outsource regressionstest af Clinical Suite applikationen til Special Minds.

DXC Technology og Special Minds har siden opnået en høj og konsistent kvalitet i hver leverance og udviklet en fast og gennemprøvet testmetode. DXC har et testteam til rådighed, der også kan træde til i pressede situationer. Special Minds har opnået en stor og vigtig domæneviden indenfor området, der gør, at opgaverne løses hurtigt og effektivt fra gang til gang.

Er du blevet nysgerrig på hvilke typer opgaver Special Minds ellers kan løse?
Det kan du læse mere om i vores artikel om vores samarbejde med Logimatic.

Har dette vakt interesse, er du velkommen til at kontakte os og høre hvad vi kan gøre for netop DIN virksomhed. Vi er beliggende i Århus, Silkeborg, Kolding og Aalborg og vil meget gerne høre fra dig.

Teamet arbejder vedholdende og leverer en sikker kvalitet i arbejdet, og de tager løbende nye opgaver ind
Sebastian Bang-Hansen, Test Manager