Test management og automatisering - Special Minds ios-telephone facebook google instagram linkedin pinterest twitter vimeo youtube

Silkeborg Data udvikler løsninger til løn- og personaleadministration til en række kommuner, regioner og offentlige virksomheder og institutioner.
Silkeborg Data tilbyder en løsning, som er meget velegnet til at decentralisere og effektivisere opgaver inden for løn, vagtplanlægning, lønsumsstyring og opfølgning på ressourceforbrug.

Special Minds bistår Silkeborg Data med en række testopgaver. Det er alt fra gennemførsel af test af nye releases til planlægning af test og udarbejdelse af testgrundlag for at sikre testforløb med høj kvalitet og sikkerhed. Konsulenterne hos Special Minds har bidraget til sammenligningstest af en række kritiske moduler, der er omlagt til en ny teknisk platform.

Special Minds udvikler nu også automatiseret test, således at Silkeborg Data kan spare ressourcer og sikre en god, ensartet kvalitet.

Vi indgik et samarbejde med special minds, fordi vi var nysgerrige efter hvilken viden, nye ideer og kompetencer de kunne tilføre vores virksomhed