ios-telephone facebook google instagram linkedin pinterest twitter vimeo youtube

Silkeborg Data udvikler løsninger til løn- og personaleadministration til en række kommuner, regioner og offentlige virksomheder og institutioner.

De tilbyder en løsning, som er meget velegnet til at decentralisere og effektivisere opgaver inden for personaleadministration. Det er eksempelvis løn, vagtplanlægning, lønsumsstyring og opfølgning på ressourceforbrug.

Special Minds bistår Silkeborg Data med en række testopgaver. Det er alt fra gennemførsel af test af nye releases til planlægning af test og udarbejdelse af testgrundlag. Der arbejdes for at sikre testforløb med høj kvalitet og sikkerhed. Konsulenterne hos Special Minds har bidraget til sammenligningstest af en række kritiske moduler, der er omlagt til en ny teknisk platform.

Special Minds udvikler nu også automatiseret test, således at kunden kan spare ressourcer og sikre en god, ensartet kvalitet.

Hvad vi kan

Special Minds er en dansk socialøkonomisk virksomhed der har konsulenter med autismeprofil ansat som IT- konsulenter. Disse arbejder sammen med senior test managers og tekniske projektledere på de enkelte opgaver. Fra egne kontorer i Århus, Silkeborg, Kolding og Aalborg løses opgaver for kunder i det offentlige og private erhvervsliv.

Autismeprofiler er særligt kendetegnede på deres stærke evner indenfor fejlfinding, skarpe fokus og evner til at gennemskue mønstre.

Står du også med en større testopgave, digitaliseringsopgave eller lignende, så ring allerede i dag til vores konsulenter hos Special Minds. Vi står klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at nå i mål.

Vi indgik et samarbejde med special minds, fordi vi var nysgerrige efter hvilken viden, nye ideer og kompetencer de kunne tilføre vores virksomhed