Vi ved, at mange unge med autismeprofil og deres forældre har ventet utålmodigt på genåbning, så de kan få styr på fremtidsplanerne. Nu er der godt nyt.

Vi er i gang med den gradvise genåbning, og derfor kan du og dine forældre booke en rundvisning i en af vores fire afdelinger. I kan komme og se vores rammer og høre mere om vores uddannelses- og beskæftigelsesrettede forløb for unge med autisme.

Vi tager imod dig med håndsprit og har styr på alle kravene til god hygiejne og afstand.

Tag direkte fat i en af vores fire afdelingsledere, og book en rundvisning i din by.

Annie Jannsen

Afdelingsleder Kolding
Mobil: 30 84 48 83
Mail: aja@specialminds.dk

Ditte Stern Bach

Afdelingsleder Aalborg
Mobil: 30 84 46 27
Mail: dsb@special

Kamille Ebbe

Afdelingsleder Aarhus
Mobil: 30 84 48 13
Mail: kbb@specialminds.dk

Sidsel Freja Birk

Afdelingsleder Silkeborg
Mobil: 51 54 49 37
Mail: sif@specialminds.dk

Vi glæder os til at se dig!

Se flere nyheder

De cykler sig tættere på job

De cykler sig tættere på job

Special Minds i Silkeborg har succes med at bruge naturen, e-mountainbikes og uvante rammer som træningsbane hen mod job og uddannelse. 19-årige Samuel var forleden i cykelsadlen for første gang i fire år. - Det var slingrende. Men jeg vænnede mig hurtigt til det, da...

læs mere
Kom med på online-besøg

Kom med på online-besøg

Hos Special Minds i både Aalborg, Aarhus, Silkeborg og Kolding har vi normalt besøg flere gange om ugen af unge med autisme og deres forældre. De er nysgerrige på vores sted, og hvad vi kan tilbyde af uddannelses- og beskæftigelsesrettede forløb.

læs mere
Special Minds rydder skærmen

Special Minds rydder skærmen

Det nye år var knap skudt i gang, da TV2 Nyhederne bragte et stort indslag om Special Minds som ‘aftenens inspirationshistorie’. En historie, der tog afsæt i den udfordring, som it-branchen i disse år kæmper med, nemlig at der mangler tusinder af it-folk.

læs mere