ios-telephone facebook google instagram linkedin pinterest twitter vimeo youtube

Orla Pedersen er Erhvervschef i Special Minds
"Vi løser opgaven til aftalt tid og pris. Ingen opgave er for kompleks og vi lader os gerne udfordre."
Orla Pedersen, Erhvervschef

Special Minds løser som IT-virksomhed opgaver og projekter for erhvervskunder og kunder i den offentlige sektor i Danmark og internationalt.

Vi kan hjælpe med opgaver og projekter indenfor:

  • Softwaretest og test management: Testplanlægning, analyse og design samt testeksekvering, regressionstest og testautomatisering
  • Automatisering/Robotic Process Automation (RPA)
  • Sikkerhedstest
  • Business intelligence, dataanalyse, datacleaning, AI og machine learning
  • Datakonvertering
  • Udvikling, programmering samt teknisk support
  • Digitalisering, journalisering og scanning

 

Vi prioriterer kvalitet og uddannelse højt. Derfor er vores testkonsulenter og test managers ISTQB-certificerede.

Opgaverne løses på fast pris eller timebasis. Der kan ligeledes tilknyttes navngivne faste konsulenter. Vi arbejder typisk fra egne kontorer, suppleret med workshops og møder med jer som kunde. Kommunikation med vores person(er) på opgaven sker løbende via mail, telefon og Skype suppleret med statusmøder hos jer eller os efter behov.

Når I har overdraget ansvaret for en opgave til os, kan I koncentrere jer om andre vigtige opgaver og projekter – vi sørger for at løse opgaven til punkt og prikke og indenfor den aftalte økonomi og tidsplan.

Vores højt specialiserede IT konsulenter er mennesker med en autismeprofil som f.eks. Aspergers syndrom. De besidder helt særlige kompetencer indenfor IT og kan løse opgaver som kræver en høj grad af fokus, præcision, vedholdenhed, udtalt analytisk blik og sans for kompleksitet.

Special Minds er en socialøkonomisk virksomhed, og et samarbejde med os bidrager til Corporate Social Responsibility og støtter fire af FNs verdensmål for bæredygtig udvikling – mål 4, 8, 10, 17.

Kontakt

Vi vil altid gerne høre fra dig

Send mail