Special Minds - softwaretest, teststrategi, analyse, digitalisering, data cleaning ios-telephone facebook google instagram linkedin pinterest twitter vimeo youtube

Orla Pedersen er Erhvervschef i Special Minds
"Vi løser opgaven til aftalt tid og pris. Ingen opgave er for kompleks og vi lader os gerne udfordre."
Orla Pedersen, Erhvervschef

Special Minds løser som IT-virksomhed opgaver og projekter for erhvervskunder og kunder i den offentlige sektor i Danmark og internationalt.

Vi kan hjælpe med opgaver og projekter indenfor:

  • Softwaretest, analyse, design og eksekvering
  • Business intelligens, big data, dataanalyse, AI, data cleaning og statistik
  • Udvikling samt teknisk support
  • Digitalisering, journalisering, scanning og datakonvertering

 

Vores højt specialiserede IT-konsulenter er mennesker med en autismeprofil som f.eks. Aspergers syndrom. De besidder helt særlige kompetencer indenfor IT og kan løse opgaver som kræver en høj grad af fokus, præcision, vedholdenhed, udtalt analytisk blik og sans for kompleksitet.

Vi prioriterer uddannelse højt, så vi kan levere den bedste kvalitet til vore kunder. Derfor er konsulenter med en test-profil ISTQB certificerede.

Opgaverne løses på fast pris eller timebasis. De løses typisk fra vores egne kontorer, suppleret med workshops og møder med jer som kunde. Kommunikation med konsulenten på opgaven, test manager eller projektleder sker løbende via mail, telefon, Skype suppleret med statusmøder hos os eller jer efter behov.

Når I har overdraget ansvaret for en opgave til os, kan I koncentrere jer om andre vigtige opgaver og projekter. Vi sørger for at løse opgaven til punkt og prikke og indenfor den aftalte økonomi og tidsplan.

Special Minds er en socialøkonomisk virksomhed, og et samarbejde med os bidrager til Corporate Social Responsibility og støtter FNs 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.

Kontakt

Vi vil altid gerne høre fra dig

Send mail