IT-konsulentvirksomheden Special Minds i Aarhus er ikke drevet af profit. Alligevel bliver virksomheden med autismeprofiler som medarbejdere nu hædret med den femte gazelle i træk

 

De fleste gazellevirksomheder er drevet af ambitionen om øget økonomisk overskud. Hos virksomheden Special Minds er det en anden agenda, der gør sig gældende. I virksomheden, hvor mennesker med autismeprofil udgør det meste af IT-konsulentstaben, er økonomi kun et middel og ikke et mål i sig selv. Alligevel har Special Minds netop modtaget den femte gazelle i træk.

– Det kan synes paradoksalt, at vi nu står med endnu en gazelle, da vores ambition ikke som sådan er at skabe profit. Vi vil naturligvis gerne drive en sund forretning, der skaber overskud. Men vores væsentligste formål er at skabe arbejdspladser for en gruppe mennesker, som ellers ikke kan finde deres plads på arbejdsmarkedet, siger Orla Pedersen, IT-chef i Special Minds.

Se flere nyheder

Kom med på online-besøg

Kom med på online-besøg

Hos Special Minds i både Aalborg, Aarhus, Silkeborg og Kolding har vi normalt besøg flere gange om ugen af unge med autisme og deres forældre. De er nysgerrige på vores sted, og hvad vi kan tilbyde af uddannelses- og beskæftigelsesrettede forløb.

læs mere
Book en rundvisning nu

Book en rundvisning nu

Vi ved, at mange unge med autismeprofil og deres forældre har ventet utålmodigt på genåbning, så de kan få styr på fremtidsplanerne. Nu er der godt nyt.

læs mere
Special Minds rydder skærmen

Special Minds rydder skærmen

Det nye år var knap skudt i gang, da TV2 Nyhederne bragte et stort indslag om Special Minds som ‘aftenens inspirationshistorie’. En historie, der tog afsæt i den udfordring, som it-branchen i disse år kæmper med, nemlig at der mangler tusinder af it-folk.

læs mere