Nyheder

Køreskolen er køreklar med ny hjemmeside

okt 15, 2021 | Nyheder

Brian Odsgaard fra Køreskolen Trafikant parkerede opgaven med at få skabt en ny hjemmeside hos Boost Special Minds, der leverede en løsning, som vinder på enkelthed og funktionalitet

Som så mange andre indehavere af små og mellemstore virksomheder havde Brian Odsgaard fra Køreskolen Trafikant med base i Aarhus og Viborg indset, at køreskolens hjemmeside trængte til en overhaling – men ikke nødvendigvis en overhaling, som indebar glitter eller store forkromede og omkostningstunge tiltag.

– For en virksomhed som vores er dét, vi har brug for først og fremmest en hjemmeside, der vinder på enkelthed og funktionalitet, siger Brian Odsgaard.

Knaldhamrende dygtige

Han var derfor heller ikke i tvivl om, hvor han skulle parkere hjemmesideopgaven, da han blev præsenteret for det helt nye koncept Boost Special Minds fra Special Minds i Silkeborg. Til en sjældent fordelagtig pris tager webudviklerne, som tæller unge med autisme, sig af at redesigne Køreskolen Trafikants hjemmeside, så den fremstår som ny.

– Selvom vi ikke havde brug for en fuldstændig ny hjemmeside, men snarere en version 2.0, der tager højde for nogle organisatoriske ændringer i virksomheden, så har de unge fra Boost Special Minds fået stort set frie hænder, siger Brian Odsgaard, der oprindelig er uddannet datamatiker og som blandt andet har flere års erfaring med undervisning af netop unge med autisme.

– Jeg kender målgruppen, og jeg ved, at de er knaldhamrende dygtige til eksempelvis programmering og fejlsøgning, siger han.

Annie Jannsen portræt

Jeg har været i IT-branchen i mange år, og jeg har ofte set, hvordan især selvstændige og mindre virksomheder investerer i dyre hjemmesideløsninger, som de i realiteten slet ikke har brug for. Her går vi en anden vej med et koncept, hvor vi ikke oversælger en webløsning, men kommer med et troværdigt bud, som fungerer og tager sig professionelt ud.

Dennis S. Holmgreen, teknisk/it-ansvarlig og salg, Special Minds

Et troværdigt bud

Hos Special Minds i Silkeborg er man ikke i tvivl om, at det nye hjemmesidekoncept rammer et behov, som mange selvstændige og mindre virksomheder med fordel kan drage nytte af.  

– Jeg har været i IT-branchen i mange år, og jeg har ofte set, hvordan især selvstændige og mindre virksomheder investerer i dyre hjemmesideløsninger, som de i realiteten slet ikke har brug for. Her går vi en anden vej med et koncept, hvor vi ikke oversælger en webløsning, men kommer med et troværdigt bud, som fungerer og tager sig professionelt ud, siger Dennis S. Holmgreen, teknisk/it-ansvarlig og salg, Special Minds.  

Sammen med holdet af IT-konsulenter har han udviklet en grundramme for, hvad en god hjemmeside skal kunne, og hvad den skal indeholde af elementer.

– Rammen betyder dels, at virksomheden får et klart billede af, hvad de får for pengene, dels giver den vores unge med autisme den struktur, som de har brug for i deres udvikling af den enkelte hjemmeside, slutter Dennis S. Holmgreen.   

Du kan læse mere om konceptet her.

Se flere nyheder