Hos Special Minds i både Aalborg, Aarhus, Silkeborg og Kolding har vi normalt besøg flere gange om ugen af unge med autisme og deres forældre. De er nysgerrige på vores sted, og hvad vi kan tilbyde af uddannelses- og beskæftigelsesrettede forløb.

De besøg er der selvfølgelig lukket ned for i corona-tiden.

Men selv om vi ikke kan tilbyde jer at kigge fysisk forbi, så skal I ikke holde jer tilbage med at kontakte os, hvis I har brug for at finde retning for fremtiden. Vi laver nemlig både online-rundvisninger og skype-møder, så I kan få et indtryk af os.

Om ganske kort tid kan I også møde os på vores nye hjemmeside, som vi glæder os til at præsentere jer for.

Indtil da kan I læse om vores uddannelses- og beskæftigelsesforløb her:

Er du interesseret i STU, skal du klikke ind på:

Ring eller skriv til os for en aftale på

Se flere nyheder

De cykler sig tættere på job

De cykler sig tættere på job

Special Minds i Silkeborg har succes med at bruge naturen, e-mountainbikes og uvante rammer som træningsbane hen mod job og uddannelse. 19-årige Samuel var forleden i cykelsadlen for første gang i fire år. - Det var slingrende. Men jeg vænnede mig hurtigt til det, da...

læs mere
Book en rundvisning nu

Book en rundvisning nu

Vi ved, at mange unge med autismeprofil og deres forældre har ventet utålmodigt på genåbning, så de kan få styr på fremtidsplanerne. Nu er der godt nyt.

læs mere
Special Minds rydder skærmen

Special Minds rydder skærmen

Det nye år var knap skudt i gang, da TV2 Nyhederne bragte et stort indslag om Special Minds som ‘aftenens inspirationshistorie’. En historie, der tog afsæt i den udfordring, som it-branchen i disse år kæmper med, nemlig at der mangler tusinder af it-folk.

læs mere