Mange har et billede af, at unge med autismeprofil trives bedst, når de arbejder med IT eller bag en skærm. Men virkeligheden rummer mange flere nuancer.

 

Special Minds i Aarhus åbner nu en helt ny STU Køkkenlinje, hvor elever med autismeprofil kommer til at indgå i det daglige arbejde i kantinen i Vækstpark for Socialøkonomi i Viby.

”Med vores nye køkkenlinje skaber vi en ny vej til uddannelse og job for de elever, som kan lide køkkenarbejdet,” siger Tina Rudolph, underviser på køkkenlinjen.

Læs mere om vores nye autismeuddannelse og kantine, hvor økologi og bæredygtighed indgår naturligt i menuen.

Se flere nyheder

Kom med på online-besøg

Kom med på online-besøg

Hos Special Minds i både Aalborg, Aarhus, Silkeborg og Kolding har vi normalt besøg flere gange om ugen af unge med autisme og deres forældre. De er nysgerrige på vores sted, og hvad vi kan tilbyde af uddannelses- og beskæftigelsesrettede forløb.

læs mere
Book en rundvisning nu

Book en rundvisning nu

Vi ved, at mange unge med autismeprofil og deres forældre har ventet utålmodigt på genåbning, så de kan få styr på fremtidsplanerne. Nu er der godt nyt.

læs mere
Special Minds rydder skærmen

Special Minds rydder skærmen

Det nye år var knap skudt i gang, da TV2 Nyhederne bragte et stort indslag om Special Minds som ‘aftenens inspirationshistorie’. En historie, der tog afsæt i den udfordring, som it-branchen i disse år kæmper med, nemlig at der mangler tusinder af it-folk.

læs mere