Det nye år var knap skudt i gang, da TV2 Nyhederne bragte et stort indslag om Special Minds som ‘aftenens inspirationshistorie’. En historie, der tog afsæt i den udfordring, som it-branchen i disse år kæmper med, nemlig at der mangler tusinder af IT-folk.

 

I indslaget kunne seerne blandt andre møde vores IT-konsulent og testmanager, Anders Labich Nielsen, der har autismeprofil og er uovertruffen, når det gælder testplanlægning, analyse og håndtering af store datamængder.

Erhvervschef Orla Pedersen fortalte, hvordan vores IT-konsulenters kompetencer er afgørende for Special Minds:

– Hvis ikke jeg havde haft Anders i min virksomhed, så havde vi ikke haft de kunder, vi har nu, sagde Orla Pedersen blandt andet til TV 2 NYHEDERNE.

Vil du vide, hvordan vi kan hjælpe netop din virksomhed eller offentlige organisation IT-mæssigt, så vil vi rigtig gerne tale med dig. Vi har de folk, som IT-branchen savner!

Se flere nyheder

Kom med på online-besøg

Kom med på online-besøg

Hos Special Minds i både Aalborg, Aarhus, Silkeborg og Kolding har vi normalt besøg flere gange om ugen af unge med autisme og deres forældre. De er nysgerrige på vores sted, og hvad vi kan tilbyde af uddannelses- og beskæftigelsesrettede forløb.

læs mere
Book en rundvisning nu

Book en rundvisning nu

Vi ved, at mange unge med autismeprofil og deres forældre har ventet utålmodigt på genåbning, så de kan få styr på fremtidsplanerne. Nu er der godt nyt.

læs mere