Nyheder

Special Minds rydder skærmen

mar 9, 2020 | Nyheder

Det nye år var knap skudt i gang, da TV2 Nyhederne bragte et stort indslag om Special Minds som ‘aftenens inspirationshistorie’. En historie, der tog afsæt i den udfordring, som it-branchen i disse år kæmper med, nemlig at der mangler tusinder af IT-folk.

 

I indslaget kunne seerne blandt andre møde vores IT-konsulent og testmanager, Anders Labich Nielsen, der har autismeprofil og er uovertruffen, når det gælder testplanlægning, analyse og håndtering af store datamængder.

Erhvervschef Orla Pedersen fortalte, hvordan vores IT-konsulenters kompetencer er afgørende for Special Minds:

– Hvis ikke jeg havde haft Anders i min virksomhed, så havde vi ikke haft de kunder, vi har nu, sagde Orla Pedersen blandt andet til TV 2 NYHEDERNE.

Vil du vide, hvordan vi kan hjælpe netop din virksomhed eller offentlige organisation IT-mæssigt, så vil vi rigtig gerne tale med dig. Vi har de folk, som IT-branchen savner!

Se flere nyheder

FirstGrade ser talentet hos Nicolai

FirstGrade ser talentet hos Nicolai

Kendte danske youtubere får designet tøj og merchandise hos FirstGrade i Kolding, og nu har virksomheden opdaget et talent hos Nicolai, der har brugt Special Minds Kolding som springbræt til sin kreative og kunstneriske udfoldelse.

læs mere