Det nye år var knap skudt i gang, da TV2 Nyhederne bragte et stort indslag om Special Minds som ‘aftenens inspirationshistorie’. En historie, der tog afsæt i den udfordring, som it-branchen i disse år kæmper med, nemlig at der mangler tusinder af IT-folk.

 

I indslaget kunne seerne blandt andre møde vores IT-konsulent og testmanager, Anders Labich Nielsen, der har autismeprofil og er uovertruffen, når det gælder testplanlægning, analyse og håndtering af store datamængder.

Erhvervschef Orla Pedersen fortalte, hvordan vores IT-konsulenters kompetencer er afgørende for Special Minds:

– Hvis ikke jeg havde haft Anders i min virksomhed, så havde vi ikke haft de kunder, vi har nu, sagde Orla Pedersen blandt andet til TV 2 NYHEDERNE.

Vil du vide, hvordan vi kan hjælpe netop din virksomhed eller offentlige organisation IT-mæssigt, så vil vi rigtig gerne tale med dig. Vi har de folk, som IT-branchen savner!

Se flere nyheder

Hvordan forvalter du din energi?

Hvordan forvalter du din energi?

Special Minds har stort fokus på det gode arbejdsliv, og det gælder både medarbejdere og de unge, som er i forløb hen mod uddannelse eller job. For begge grupper går vejen til et skole- og arbejdsliv i balance gennem en øget opmærksomhed på, hvad der tager og giver...

læs mere
De cykler sig tættere på job

De cykler sig tættere på job

Special Minds i Silkeborg har succes med at bruge naturen, e-mountainbikes og uvante rammer som træningsbane hen mod job og uddannelse. 19-årige Samuel var forleden i cykelsadlen for første gang i fire år. - Det var slingrende. Men jeg vænnede mig hurtigt til det, da...

læs mere
Kom med på online-besøg

Kom med på online-besøg

Hos Special Minds i både Aalborg, Aarhus, Silkeborg og Kolding har vi normalt besøg flere gange om ugen af unge med autisme og deres forældre. De er nysgerrige på vores sted, og hvad vi kan tilbyde af uddannelses- og beskæftigelsesrettede forløb.

læs mere
Book en rundvisning nu

Book en rundvisning nu

Vi ved, at mange unge med autismeprofil og deres forældre har ventet utålmodigt på genåbning, så de kan få styr på fremtidsplanerne. Nu er der godt nyt.

læs mere