Botilbud i Aarhus med jobprofil

BOAS Aarhus er et nyt botilbud til unge og voksne med Autisme Spektrum Forstyrrelse. Vi er tæt forbundet med Special Minds og har til formål at gøre den unge eller voksne klar til at bo selv samtidig med, at han/hun gennemfører en uddannelse og bliver klar til at komme i beskæftigelse.

 Vi er et botilbud med 6 pladser efter Servicelovens §66 og §107.

Målgruppen er normaltbegavede unge og voksne i alderen 16-40 år med Autisme Spektrum Forstyrrelse og følgetilstande som ADHD, angst, depression, OCD eller Tourette. Det er kendetegnende for de unge og voksne, at de enten har sociale, faglige eller praktiske udfordringer.

For at få en plads hos BOAS Aarhus, skal du være i stand til at starte på STU eller et uddannelses- eller beskæftigelsesrettet forløb. Det kan enten være hos Special Minds eller i et andet regi.

Den drilske skoleværing

BOAS Aarhus tilbyder støtte i egen bolig.

Tilbuddet omfatter:

  • Fast tilknyttede socialkonsulenter
  • Rådighed 24/7 med mulighed for at tilpasse støtten til den enkelte og dennes individuelle udvikling
  • Deltagelse i sociale fællesskaber med udgangspunkt i den enkeltes særlige ønsker og behov – herunder også deltagelse i aktiviteter sammen med de øvrige beboere samt planlægning af aktiviteter udenfor tilbuddet
  • Hjælp til forskellige praktiske opgaver i hverdagen såsom økonomi, tøjvask, madlavning og rengøring
  • Støtte til fysisk og mental sundhed
  • Et tæt samarbejde med centrale aktører i den unges liv, fx arbejdsplads, dagsbeskæftigelse, skole, uddannelsesinstitution, psykiatri, kommune og pårørende

Her bor vi

Vi har adresse i en ejendom i Stavtrup, hvor der er indrettet seks selvstændige værelser samt fælles køkken, bad, opholdsstue og adgang til have.

Billede af hus i Stavtrup
En del af SUF logo

Den Sociale Udviklingsfond (SUF)

BOAS Aarhus er en del af Den Sociale Udviklingsfond og én af i alt 30 afdelinger og specialprojekter. SUF er en selvejende nonprofit organisation.

Du kan læse mere på www.suf.dk.

Socialkonsulent og unge kvinde ved bålsted

Til unge og pårørende

Er du ung, voksen eller pårørende, har du sikkert en masse spørgsmål til, hvordan det er at bo i BOAS Aarhus. Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere og finde ud af, om det er et sted for dig. Indskrivning sker gennem din sagsbehandler og hjemkommune.

Billede af to unge der taler sammen
Portræt af Ditte Husth Andersen

Kontakt

Ditte Husth Andersen
afdelingsleder, BOAS Aarhus

Tlf. 2119 0407

Mail. dha@suf.dk