Special Minds – Silkeborg

Ro, rummelighed og et givende arbejdsmiljø

 

Special Minds Silkeborg holder til i rummelige og lyse lokaler på Højbovej.

Vi er en lille afdeling målrettet unge og voksne med autisme. Det betyder, at du altid kan finde ro og et kendt ansigt, der er parat til at hjælpe dig ud fra netop dine behov.

Vi har en integreret erhvervsafdeling, hvor vi løser mikroopgaver og webudvikling for eksterne virksomheder. Dermed er det muligt for dig at arbejde med konkrete opgaver fra private og offentlige virksomheder, mens du er i forløb hos os. Derudover har vi et godt samarbejde med det lokale erhvervsliv, når du skal finde en praktikplads eller starte i job.

Hos Special Minds Silkeborg får du samtidig adgang til en række aktiviteter og socialt fællesskab, som du kan vælge til i det omfang, som passer dig. Det gælder bl.a. After Dark, som er en månedlig brætspilscafé, og alt lige fra  bordtennis til rollespil og computerspil.

Special Minds Silkeborg er en del af byens socialøkonomiske netværk, og vi blev i 2019 kåret som årets Socialøkonomiske virksomhed i Silkeborg.

Hvordan ser du ud hos os i Special Minds Silkeborg. Det giver vi dig et indtryk af i denne korte video.

Special Minds Aarhus 20
Special Minds Aarhus 20
Special Minds Aarhus 20
Special Minds Aarhus 20

Silkeborg Kommune vil have specialiserede kompetencer

I Silkeborg Kommune har man stor opmærksomhed på, at unge med autismeprofil meget nemt ender i isolation i de sidste år af folkeskolen. Det mønster er man godt i gang med at bryde, og her nyder man bl.a. godt af Special Minds i Silkeborg, som laver individuelt tilrettelagte uddannelses- og jobafklaringsforløb for unge med autismeprofil.

Medarbejdere Silkeborg

Leder / Kompetenceudviklere / undervisere

Sidsel Freja Birk

Afdelingsleder

Faglig baggrund

Uddannet cand.scient i antropologi med specialisering i sundhed og velfærd. Før Special Minds arbejdet ved Aarhus Universitet som projektkoordinator og underviser i entreprenørskab og social innovation.

Patricia Ørskou Madsen

Underviser

Faglig baggrund

Uddannet socialrådgiver på Aalborg Universitet og bachelor of science i psykologi fra City University i New York. Desuden uddannet ART-træner (Aggression Replacement Training). Mange års erfaring som socialrådgiver med at arbejde med socialt udsatte unge på behandlingsinstitution, hvor målgruppen primært var unge med autismespektrum forstyrrelser.  Erfaringer fra både kommunale døgninstitutioner og privat opholdssted.

Dennis Schrøder Holmgreen

Projektleder / kompetenceudvikler

Faglig baggrund

Mange års erfaring indenfor undervisning i IT-relaterede fag med speciale i udsatte unge, heriblandt unge med autismespektrum forstyrrelser. Har været administrerende direktør for Center for Inddannelse med fokus på udvikling af motivationsdreven læring implementeret i innovative IT-løsninger. Efterfølgende selvstændig indenfor softwareudvikling af læringsplatforme og kunstig intelligens.

Mark Bønding Søndergaard

Underviser og kompetenceudvikler

Faglig baggrund

Uddannet cand.it i informationsvidenskab fra Aarhus Universitet. Har arbejdet bredt med design og udvikling af It, både som konsulent og i start-up’s. Særligt fokus på brugervenlighed og menneske-centreret design. Marks øjne er altid skarpt rettet mod de mennesker, der i sidste ende skal bruge og have gavn af It-løsningen, og det er også hans afsæt som underviser og kompetenceudvikler.

Joe P Jensen Profilbillede mini

Joe Patterson Jensen

Underviser og kompetenceudvikler

Faglig baggrund

Uddannet Psykomotorisk Terapeut, har bl.a. arbejdet som højskolelærer og på bosted for unge. De seneste 10 år har han arbejdet indenfor det offentlige som henholdvis mentor og jobindsatsmedarbejder med fokus på udvikling og afklaring af unge i form af bl.a. virksomhedspraktikker som redskab. Desuden faciliteret samtalegrupper for misbrugere og pårørende.

Joe P Jensen Profilbillede mini

Tina Isberg Aahave

Underviser og kompetenceudvikler

Faglig baggrund

Uddannet cand. scient i biologi fra Aarhus Universitet. Tina har samarbejdet med unge igennem flere år som studievejleder og underviser i biologi Marselisborg Gymnasium – altid med individets og fællesskabets trivsel som det centrale.

Samuel Rostved

Aktivitetsmedarbejder

Faglig baggrund

IT-Konsulenter / Servicemedarbejdere

Sofia

Sofia Tizar

IT-konsulent

Faglig baggrund
Tegning af unavngiven mand

Piet René Kramer

IT-konsulent

Faglig baggrund
Tegning af unavngiven mand

Casper Bjerggaard Johansen

IT-Konsulent

Faglig baggrund
Maja-Soegaard

Kirsten Frostholm

Servicemedarbejder

Faglig baggrund

Frank Thorsøe Hansen

Servicemedarbejder

Faglig baggrund

Camilla Rosenstand Thomsen

Servicemedarbejder

Faglig baggrund

Kontakt os og hør nærmere

Sidsel Birk portæt

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Sidsel Freja Sindal Birk,
afdelingsleder

Silkeborg

Højbovej 1F, st og 1.
8600 Silkeborg

Mail: sif@specialminds.dk

Tlf: 51 54 49 37