Special Minds – Silkeborg

Ro, rummelighed og et givende arbejdsmiljø

 

Special Minds Silkeborg holder til i rummelige og lyse lokaler på Højbovej.

Vi er en lille afdeling målrettet unge og voksne med autisme. Det betyder, at du altid kan finde ro og et kendt ansigt, der er parat til at hjælpe dig ud fra netop dine behov.

Vi har en integreret erhvervsafdeling, hvor vi løser mikroopgaver og webudvikling for eksterne virksomheder. Dermed er det muligt for dig at arbejde med konkrete opgaver fra private og offentlige virksomheder, mens du er i forløb hos os. Derudover har vi et godt samarbejde med det lokale erhvervsliv, når du skal finde en praktikplads eller starte i job.

Hos Special Minds Silkeborg får du samtidig adgang til en række aktiviteter og socialt fællesskab, som du kan vælge til i det omfang, som passer dig. Det gælder bl.a. After Dark, som er en månedlig brætspilscafé, og alt lige fra  bordtennis til rollespil og computerspil.

Special Minds Silkeborg er en del af byens socialøkonomiske netværk, og vi blev i 2019 kåret som årets Socialøkonomiske virksomhed i Silkeborg.

Special Minds Aarhus 20
Special Minds Aarhus 20
Special Minds Aarhus 20
Special Minds Aarhus 20

Silkeborg Kommune vil have specialiserede kompetencer

I Silkeborg Kommune har man stor opmærksomhed på, at unge med autismeprofil meget nemt ender i isolation i de sidste år af folkeskolen. Det mønster er man godt i gang med at bryde, og her nyder man bl.a. godt af Special Minds i Silkeborg, som laver individuelt tilrettelagte uddannelses- og jobafklaringsforløb for unge med autismeprofil.

Kontakt os og hør nærmere

Sidsel Birk portæt

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Sidsel Freja Sindal Birk,
afdelingsleder

Silkeborg

Højbovej 1F, st og 1.
8600 Silkeborg