Special Minds – Aalborg

Trygge rammer og et aktivt fællesskab

 

Special Minds Aalborg holder til i rummelige og lyse lokaler på Sofiendalsvej. Vi har både storrumskontorer samt enkelt- og tomandskontorer og tager hensyn til den enkeltes behov ift. arbejdsplads.

Vi er en mindre afdeling, hvilket betyder, at du er i trygge rammer med kendte ansigter.

Hos Special Minds Aalborg får du samtidig adgang til en række aktiviteter og socialt fællesskab i det omfang, som passer til dine behov. Det gælder b.la. træning i fitness og sociale aktiviteter som Friday Minds, der er sociale sammenkomster planlagt af elever og kandidater i forløb. Vi tager også på ture ud af huset som fx relevante virksomhedsbesøg og lignende.

Vil du have en fornemmelse af, hvordan det er at være i gang med et forløb hos os i Aalborg, så giver videoen dig her et indtryk. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os og lave en aftale om en rundvisning for at få et indtryk af vores rammer og måder at arbejde på.

Special Minds Aalborg 08
Special Minds Aalborg 12
Special Minds Aalborg 01

Medarbejdere Aalborg

Ditte Stern Bach

Afdelingsleder

Faglig baggrund

Uddannet socialpædagog og cand. pæd. i pædagogisk sociologi med fokus på uddannelsessektoren. Efteruddannelse i specialpædagogik og ledelse. Har arbejdet indenfor specialområdet i 15 år, tidligere bl.a. med børn med ASF samt som pædagogisk konsulent og afdelingsleder på en IT-uddannelse for unge med autismeprofil.

Anja

Kompetenceudvikler og underviser

Faglig baggrund

Uddannet lærer og grunduddannelse i ASF, Aalborg Kommune samt diplomuddannelse – kombineret mellem ledelse og specialpædagogik. Har siden 2004 arbejdet inden for specialområdet, bl.a. i strukturklasse, K-klasse (ASF) samt for elever med generelle og massive indlæringsvanskeligheder.

Sanne

Kompetenceudvikler / underviser

Faglig baggrund

Uddannet folkeskolelærer i 2005. 12 års erfaring fra folkeskolen fra næsten alle årgange og har arbejdet med specialundervisning i både dansk og matematik.

Janni

Kvalitetsmedarbejder

Faglig baggrund

Opgaver med tryk, design og 3D print og varetager derudover en række af forefaldende opgaver.

Peter

Kompetenceudvikler / underviser

Faglig baggrund

Uddannet folkeskolelærer. Har arbejdet fem år i folkeskolen og halvandet år som almenunderviser på en produktionsskole med fokus på individuelt tilrettelagt undervisning for unge med særlige behov.

Michael Borre

Michael

Kompetenceudvikler / underviser

Faglig baggrund

Har i næsten 14 år arbejdet som rådgiver, virksomhedskonsulent og mentor indenfor beskæftigelsesområdet med særlig fokus på autismeområdet. Uddannet cand.mag med efteruddannelse indenfor kommunikation, coaching og vejledning i beskæftigelsesindsatsen.

Bettina

Kompetenceudvikler

Faglig baggrund

Uddannet ergoterapeut i 1998. Jeg har siden arbejdet med børn og unge hovedsageligt på skoleområdet.
Har fortrinsvis været beskæftiget indenfor specialområdet med autisme spektrum forstyrrelser, ADHD, psykisk sårbarhed/stress/angst, neurologiske skader, tidlig skade og nedsat kognitiv, fysisk og psykisk funktionsevne.
Er uddannet yogalærer, har en særlig interesse for nervesystemet og sansemodulations problematikker, hvilket jeg har stor erfaring for at arbejde med i praksis.
Har flere relevante kurser og efteruddannelser relateret til ovenstående arbejds- og interesseområder.
I forbindelse med mine ansættelser, men også sideløbende, har jeg undervist ergoterapeutstuderende samt forskellige tværfaglige personalegrupper.

Jan

Projektmedarbejder

Faglig baggrund

Arbejder hos Special Minds som bindeled mellem kandidater og personale i forhold til opgaver samt understøtter kandidaternes relationelle kompetencer gennem sociale aktiviteter.

 

Er oprindelig Psykomotorisk Terapeut med uddannelse i at holistisk støtte og vejlede mennesker i at forebygge psykosomatiske problemer.

Pernille

Undervisningsassistent

Faglig baggrund

Nicklas bygger sine drømme på afklaring

Special Minds Aalborg hjalp Nicklas med at forstå og håndtere sin autisme. I dag nærmer han sig afslutningen på HF og har øjnene rettet mod uddannelsen som radiograf

Kontakt os og hør nærmere

Ditte Stern Bach portræt

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Ditte Stern Bach,
afdelingsleder

Special Minds Aalborg

Sofiendalsvej 11
9200 Aalborg

Mail: dsb@specialminds.dk

Tlf: 30 84 46 27